Sporten in Blacklight

Bekijk assortiment

Let op! Momenteel is onze Blacklight sport configurator nog in aanbouw, hierdoor kan het zijn dat knoppen nog niet werken. Onze excuses hiervoor.

Blacklightverhuur.nl is gespecialiseerd in het verhuren van Blacklight voor Blacklight sporten. Zo bieden wij felle blacklights aan voor o.a. Volleybal, Hockey, Basketbal en Tennis. Doordat wij compacte blacklights leveren met een hoge output heeft u slechts enkele blacklight lampen nodig, dit scheelt u in opbouw tijd! De blacklight sets die u bij ons kunt huren kunt u eenvoudig zelf opbouwen in de sportzaal, uw volleybal, basketbal of hockey tournooi krijgt zo een nieuwe dimensie.

Blacklight Tennis

Blacklight Tennis

Tover de tennisbaan om naar een blacklight sport evenement, met onze lampen zal alles extra oplichten. Je kunt de lampen naar afloop natuurlijk nog gebruiken voor een Glow in the dark party.

Meer info

Blacklight Volleybal

Blacklight Volleybal

Bij ons te huur diverse sets voor blacklight of glow in the dark volleybal! Met onze lampen kun je een volleybal sport tournooi organiseren, alles zal extra oplichten.

Meer info

Blacklight Tafeltennis

Blacklight Tafeltennis

Je zou het zo snel niet bedenken maar ook Blacklight tafeltennis wordt met regelmaat gedaan. Tover je tafeltennis tafel om tot een blacklight tafeltennis tafel.

Meer info

Blacklight Hockey

Blacklight Hockey

Laat hockey kleding beter opvallen met onze blacklight verlichting. Wij hebben diverse sets beschikbaar voor blacklight hockey.

Meer info

Blacklight Basketbal

Blacklight Basketbal

Tover het Basketbal veld om tot een blacklight basketbal veld. Maak er een glow in the dark sport evenement !

Meer info

Blacklight Badminton

Blacklight Badminton

je zou het zo snel niet bedenken maar ook badmintonnen kun je in Blacklight. Met onze verlichting maak je snel en eenvoutig een glow in the dark badmintonveld.

Meer info